Bedrijfsverhuizing / Ontruiming : Gratis Offerte

 

BEDRIJFSVERHUIZING / ONTRUIMING

bedrijfsontruiming / bedrijfsverhuizing

Een bedrijfsverhuizing vraagt om maatwerk. Of het nu gaat om een kantoor, winkel, magazijn of distributiecentrum, de specialisten van woningontruimingofferte.nl hebben een passende oplossing om van uw bedrijfsverhuizing een succes te maken.

Een geslaagde bedrijfsverhuizing valt of staat bij een gedegen voorbereiding en planning. Enerzijds omdat u m.b.t. de bedrijfsprocessen geen of zo min mogelijk hinder wilt ondervinden van de verhuizing. Anderzijds omdat u wilt dat de bedrijfsverhuizing snel, efficiënt én tegen gunstige voorwaarden zal worden uitgevoerd.

Om uw bedrijf snel en probleemloos te verhuizen maken wij vooraf, in nauwe samenspraak met u, een inventarisatie van de werkzaamheden, uw wensen en bedrijfsspecifieke kenmerken die van invloed kunnen zijn op het verloop van de verhuizing. Onze specialist komt daarvoor vrijblijvend bij u langs om zich een goed beeld te vormen van de huidige situatie. Daarnaast kan hij op dat moment voor u in kaart brengen waar u rekening mee zult moeten houden aangaande het pand dat u achterlaat.

Ontruimen, Verhuizen en Opleveren

Bij een bedrijfsverhuizing ligt de focus met name op het verhuizen en operationeel maken van de nieuwe locatie. In de praktijk zal het daadwerkelijk verhuizen naar de nieuwe locatie en het operationeel maken van de bedrijfsprocessen het minst intensieve onderdeel van de totale verhuizing blijken.

Het achter te laten pand/object zorgt over het algemeen voor beduidend meer werk. Iets waar in het enthousiasme rond de nieuwe locatie niet altijd goed rekening mee wordt gehouden. Het gevolg is onnodige tijdsdruk bij het opleveren van het achter te laten pand of overbodige extra kosten voor de huur van datzelfde pand.

Onze specialisten houden, naast de daadwerkelijke verhuizing, direct vanaf het begin rekening met het te verlaten pand. Dit zal immers conform de eisen van de verhuurder moeten worden opgeleverd en tijdige anticipatie zal u onnodige kosten en tijd besparen.

Wij vertellen u graag meer over onze toegevoegde waarde rondom uw bedrijfsverhuizing. Vraagt u gerust een vrijblijvende offerte aan. Wij maken graag nader kennis met u en uw bedrijf!

bedrijfsontruiming - bedrijfsverhuizing

GRATIS OFFERTE AANVRAGEN

Powered by themekiller.com