Woningontruiming? : Vraag een gratis offerte aan

WONINGONTRUIMING: WONINGONTRUIMINGOFFERTE.NL

woningontruiming

Een woningontruiming komt vrijwel altijd onverwacht en ongelegen. Het is daarom logisch dat u hiervoor op zoek gaat naar een organisatie die u hierbij behulpzaam kan zijn. Bij de keuze voor een goede woningontruimer spelen naast het kostenplaatje ook zaken als betrouwbaarheid, flexibiliteit en snelheid een belangrijke rol.

Welke reden u ook heeft voor een woningontruiming bij de specialisten van woningontruimingofferte.nl kunt u rekenen op een betrouwbare, snelle én voordelige woningontruiming. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat er allemaal komt kijken bij een woningontruiming en zijn wij in staat u alle zorg(en) rondom de ontruiming uit handen te nemen en de woningontruiming op korte termijn efficiënt te organiseren.

Een offerte aanvragen en een inventarisatie van de woningontruiming is geheel kosteloos en vrijblijvend. Vraag vandaag nog een offerte aan!

Maatwerk & Zekerheid

Geen woningontruiming is hetzelfde. Omdat het voor u van belang is dat de woningontruiming op korte termijn én zonder verassingen zal worden uitgevoerd zullen wij daarom in vrijwel alle gevallen vooraf ter plaatse langskomen om een goed beeld te krijgen van de te verwachte werkzaamheden en aandachtspunten.
N.a.v. deze inventarisatie kan de specialist u precies vertellen met welke werkzaamheden u rekening zult moeten houden en natuurlijk wat de kosten van de ontruiming zullen zijn. Tegelijkertijd zal onze specialist met u bekijken welke herstelwerkzaamheden er te verwachten zijn. Dit is met name van belang wanneer de woning klaar moet worden gemaakt voor een eindinspectie van bijvoorbeeld de woningbouwvereniging.
Duidelijkheid vooraf; Dit is niet alleen prettig voor ons maar ook voor u. U heeft op deze manier duidelijkheid en sluit hiermee vervelende verassingen achteraf uit.
Zodra u akkoord gaat met de offerte zullen wij in overleg met u bepalen wanneer de woningontruiming en eventuele werkzaamheden zullen worden uitgevoerd. Vanaf dit moment hebben wij maar één doel; De woning op een zo kort mogelijke termijn gereed maken voor oplevering/eindinspectie. Vanzelfsprekend gaat alles rondom de planning en uitvoering van de werkzaamheden in goed overleg met u.
woningontruiming offerte

(Waardevolle) Goederen

Herstelwerkzaamheden & Eindinspectie

In de planning van de woningontruiming houden wij vanzelfsprekend rekening met het feit dat u vooraf enige tijd nodig heeft om eventuele waardevolle of dierbare spullen veilig te stellen. De daadwerkelijke ontruiming zal dan ook pas starten op het moment dat u aangeeft dat de woning klaar is om ontruimt te worden.
Vooraf is er met u afgesproken wat de bestemming is van het aanwezige meubilair en goederen. Volgens afspraak worden alle goederen afgevoerd en/of opgeslagen.
Indien wij tijdens de werkzaamheden alsnog waardevolle of belangrijke zaken aantreffen leggen wij deze apart en zullen wij u deze na afloop van de werkzaamheden overhandigen.

Afhankelijk van het type woning zijn er verschillende eisen aangaande het opleverniveau. Bij een huurwoning zult de woning in oorspronkelijke staat moeten opleveren. Bij een koopwoning kunt u zelf bepalen welk opleverniveau u wenselijk acht.

Gelukkig heeft de ontruiming specialist dit vooraf allemaal al met u doorgenomen en hoeft u niets meer te doen. Zodra de werkzaamheden conform afspraak zijn uitgevoerd nemen wij contact met u op om de woning weer aan u of bijvoorbeeld de woningbouwvereniging over te dragen voor een eindinspectie.

4 stappen naar een snelle woningontruiming

1. U vraagt een offerte aan

2. Inventarisatie op locatie

2. Uitvoering van de woningontruiming

4. Woning is gereed voor oplevering

GRATIS OFFERTE AANVRAGEN

Woningontruiming in geval van

Woningontruiming bij overlijden (lees meer)

Ontruimen vervuilde woning (lees meer)

Seniorenverhuizing (lees meer)

Ontruimen van een bedrijf (lees meer)

Powered by themekiller.com