Ontruimen vervuilde woning: Gratis Offerte

 

ONTRUIMEN VERVUILDE WONING

ontruimen vervuilde woning

Zeer regelmatig worden onze specialisten ingezet voor het ontruimen van (ernstig) vervuilde woningen. Dit verzoek komt vaak van naaste familie of een hulpverleningsinstantie.

Bij de ontruiming van een vervuilde woning is het van belang goed rekening te houden met de precaire situatie en de ontruiming zo discreet mogelijk uit te voeren. Onze specialisten doen dit op respectvolle wijze en zonder oordeel voor u.

De ontruiming van een vervuilde woning kan op korte termijn worden uitgevoerd zodat de woning snel weer bewoonbaar is voor de huidige of nieuwe bewoner(s). Vraagt u gerust een vrijblijvende offerte voor het ontruimen vervuilde woning aan.

Een nieuwe start in een leefbare woonomgeving

In de meeste gevallen ontstaat vervuiling door (extreme) verzamelwoede. Een leuke hobby is uit de hand gelopen tot een levensbeheersende en onbewoonbare situatie. Helaas komt dit vaker voor dan u wellicht denkt en door schaamte leidt dit vaak tot een sociaal isolement waardoor de situatie onzichtbaar blijft.

Wij helpen u graag om van deze onleefbare situatie weer een leefbare woning te maken. Of dit nu voor uzelf of een naaste is zijn wij in staat u op discrete wijze van dienst te zijn zodat u of uw naaste weer een nieuwe start kan maken.

Voor de direct betrokkene is het vaak prettiger wanneer de ontruiming door een neutraal persoon wordt uitgevoerd. Het gevoel van schaamte naar de directe omgeving is vaak te groot om hulp van hen toe te laten.

Iedereen verdiend een nieuwe start: Zet vandaag nog de stap naar een leefbare woonomgeving voor uzelf of uw naaste! OFFERTE AANVRAGEN

Privacy & Discretie

Verwijzende Instantie(s)

Door onze jarenlange ervaring begrijpen wij als geen ander dat het bij het ontruimen vervuilde woning discretie erg belangrijk is. Hoewel het niet iets is om u voor te schamen beseffen wij dat u dit wellicht wel doet en dat dit de drempel om hulp te vragen hoger maakt.

Zowel m.b.t. uw offerteaanvraag als de daadwerkelijke ontruiming zullen wij de grootst mogelijke discretie betrachten. Onze specialisten zullen er alles aan doen om de ontruiming/opruiming van de vervuilde woning zo discreet mogelijk uit te voeren. Op deze manier is uw privacy gewaarborgd en hoeft u zich geen onnodige extra zorgen te maken.

Wellicht heeft u beroepsmatig of op vrijwillige basis te maken met cliënten met problematiek zoals omschreven. U zoekt hiervoor een geschikte, betrouwbare en ervaren partij om u te ondersteunen bij de aanpak van het probleem.

Woningontruimingofferte.nl is die geschikte partner. Door onze jarenlange ervaring met deze problematiek zijn wij in staat u te ondersteunen tijdens het gehele traject van inventarisatie tot (discrete) uitvoering en een eventueel na-traject. Meer informatie kunt u vinden op de pagina voor verwijzers.

 

4 stappen naar een nieuwe start

1. U vraagt een offerte aan

2. Inventarisatie op locatie

3. Uitvoering van de woningontruiming

4. Woning is gereed voor een nieuwe start

GRATIS OFFERTE AANVRAGEN

Powered by themekiller.com