OVER ONS

Woningontruimingofferte.nl geeft onafhankelijk advies aan consumenten, bedrijven en verwijzers omtrent woningontruiming, bedrijfsontruiming en (senioren-) verhuizingen. Hiervoor werken wij samen met ons landelijk dekkend netwerk aan woningontruiming specialisten.

Betrouwbaarheid gewaarborgd

Het aanbod van ontruimings-bedrijven heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. Dit is een goede ontwikkeling, de consument heeft meer keuze en er is altijd een ontruimer in zijn/haar regio actief.

Helaas heeft de groei van de branche ook neveneffecten die niet alleen maar positief zijn. Met name rondom de betrouwbaarheid/integriteit van de bedrijven zijn de afgelopen jaren regelmatig vraagtekens gerezen. Dit is niet alleen slecht voor de branche maar ook voor de consument of organisatie die overweegt een woningontruiming uit te laten voeren.

De woningontruiming specialisten in ons netwerk zijn zorgvuldig geselecteerd op betrouwbaarheid, servicegerichtheid en integriteit. Op deze manier weet u zeker dat de woningontruiming specialist die uw ontruiming uitvoert een professionele dienstverlener is.

Een offerte: Altijd Kosteloos en vrijblijvend

Bij alle woningontruiming specialisten binnen ons netwerk is het aanvragen van een offerte en de daar opvolgende inventarisatie op locatie geheel kosteloos en vrijblijvend. Er worden geen kosten in rekening gebracht voor het bezoek aan de te ontruimen woning of voor de gegeven adviezen. U bent bovendien nooit verplicht op een aanbieding van een van onze partners in te gaan.

Alle kosten voor de ontruiming worden vooraf voor u in kaart gebracht. Op deze manier weet u vooraf precies waar u aan toe bent, en dat is wel zo prettig. Pas wanneer u akkoord gaat met de offerte gaat u een overeenkomst aan met de betreffende woningontruiming specialist.

Uw woningontruiming: Betrouwbaar, snel en voordelig geregeld!

Een woningontruiming, seniorenverhuizing of bedrijfsontruiming is niet iets dat u zomaar aan iedereen over wilt laten. U zoekt hiervoor een betrouwbare organisatie die op vakkundige en betrokken wijze zorg draagt voor de uitvoering van de werkzaamheden. Bij alle partners binnen ons netwerk kunt u hier op rekenen.

Bekijkt u alle informatie op onze website op uw gemak en vergeet vooral niet om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen.

Mocht u vooraf nog vragen hebben dan kunt u altijd even contact met ons of een van de specialisten opnemen.

Powered by themekiller.com