Verhuizen naar een verzorgingshuis (Seniorenverhuizing): Gratis Offerte

 

SENIORENVERHUIZING: VERHUIZEN NAAR EEN ZORGINSTELLING

seniorenverhuizing

U of uw naaste gaat verhuizen naar een zorginstelling. In veel situaties een emotionele maar onvermijdelijke stap. Het is fijn als u hierbij geholpen kunt worden door een specialist die weet wat hierbij komt kijken. U moet afscheid nemen van de woning waar u zo graag woont en vele jaren en herinneringen achter moet laten. Een Seniorenverhuizing vraagt om een persoonlijke benadering en wij begrijpen dat. Onze specialisten zorgen ervoor dat dit emotionele moment voor u een stukje dragelijker wordt door te zorgen voor een prettig verlopende seniorenverhuizing.

Vooraf komen we in alle rust bij u langs om de mogelijkheden door te nemen. Natuurlijk is het geen enkel probleem als hierbij uw naaste familie aanwezig als extra oor en gesprekspartner. Samen met u bekijken we wat uw wensen en behoeften zijn en wat de best mogelijke aanpak voor uw verhuizing zal zijn. Op deze manier brengen wij de seniorenverhuizing voor u in kaart.

Verhuizen van groot naar klein

Een seniorenverhuizing is meer dan alleen het overbrengen van spullen naar de zorginstelling. In veel gevallen moet u besluiten wat u wilt doen met de inboedel/goederen waarvoor u in uw nieuwe woonomgeving geen ruimte meer heeft. Daarnaast dient de te verlaten woning in goede staat te worden opgeleverd of verkoop-klaar te worden gemaakt.

Onze gespecialiseerde partners bekijken graag vooraf samen met u alle mogelijkheden rondom uw aanstaande verhuizing. Uw wensen en behoeften staan hierbij centraal. Of u nu zelf gaat verhuizen of de verhuizing organiseert voor uw naaste.

seniorenverhuizing

(Overtollige) Inboedel

Herstelwerkzaamheden & Eindinspectie

Het is meestal niet mogelijk al uw spullen mee te nemen naar uw nieuwe woning. Woonruimte in een zorginstelling is doorgaans een stuk kleinschaliger dan u gewend bent. Wat wilt u doen met de spullen die u niet mee kunt/wilt nemen?

In een vrijblijvend adviesgesprek nemen wij graag alle verschillende opties met u door. Van opkopen van uw inboedel, schenken aan een goed doel of het afvoeren van onbruikbare goederen naar de stortplaats. Wij zorgen dat alles precies zo verloopt als u dat wenst.

Afhankelijk van het type woning zijn er verschillende eisen aangaande het opleverniveau. Bij een huurwoning zult de woning in oorspronkelijke staat moeten opleveren. Bij een koopwoning kunt u zelf bepalen welk opleverniveau u wenselijk acht.

Gelukkig heeft onze specialist dit vooraf allemaal al met u doorgenomen en hoeft u niets meer te doen. Zodra de werkzaamheden conform afspraak zijn uitgevoerd nemen wij contact met u op om de woning weer aan u of bijvoorbeeld de woningbouwvereniging over te dragen voor een eindinspectie.

Uw Seniorenverhuizing: Onze zorg

Indien wenselijk nemen wij u de zorg rondom uw seniorenverhuizing compleet uit handen. Heeft u hulp nodig bij het demonteren van bepaalde meubels of moet er overtollige huisraad worden afgevoerd? Wij helpen u hier graag bij!

Ook wanneer er in de achter te laten woning herstelwerkzaamheden moeten worden uitgevoerd voor dat deze kan worden opgeleverd voor eindinspectie van de woningbouwvereniging zijn wij u graag van dienst.

In een vrijblijvend gesprek vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden die er zijn om van uw seniorenverhuizing een zo prettig mogelijke ervaring te maken. Wij komen graag bij u langs om de situatie in kaart te brengen en er voor te zorgen dat u zonder zorgen kunt toeleven naar de aanstaande verhuizing. Vraagt u hiervoor gerust geheel kosteloos en vrijblijvend een offerte aan.

GRATIS OFFERTE AANVRAGEN

Powered by themekiller.com