Woningontruiming met herstelwerkzaamheden: Gratis Offerte

 

VAN HERSTELWERKZAAMHEDEN TOT SCHOONMAAK

herstelwerkzaamheden

Naast het ontruimen van woningen kunnen onze specialisten ook diverse herstelwerkzaamheden voor u uitvoeren. In veel gevallen is dit noodzakelijk omdat de woning door de eindinspectie van de woningbouwvereniging moet komen of z.s.m. verkoopklaar moet zijn. Onze partners nemen u de volledige ontruiming en oplevering van uw woning uit handen en leveren de woning, desgewenst inclusief herstelwerkzaamheden, bezemschoon op.

Verwijderen Behanglagen

Vloerverwijdering

Sauzen van wanden & plafonds

Herstellen van gaten in muren en vloeren

(Kleine) reparaties

Altijd Bezemschoon, soms wat meer

Het is normaal dat uw woning na een ontruiming bezemschoon aan u wordt opgeleverd. In sommige gevallen is het nodig iets verder te gaan dan alleen bezemschoon.

In geval van langdurige bewoning kan het nodig zijn de achter te laten woning extra grondig schoon te maken. Denkt u bijvoorbeeld aan kalkaanslag in de badkamer en op lastige plekken als daar waar jaren een wasmachine heeft gestaan. Ook het ontvetten van plekken die jarenlang verborgen zijn geweest komt vaak voor. Daarnaast kan het soms nodig zijn nicotineaanslag uit de woning te verwijderen.

Deze schoonmaakwerkzaamheden zijn niet standaard maar in sommige gevallen wel noodzakelijk om er voor te zorgen dat de woning door de eindinspectie van de woningbouwvereniging komt of klaar is voor de verkoop.

U kunt natuurlijk ook zelf de herstelwerkzaamheden en schoonmaakwerkzaamheden verzorgen. Bent u hier, om welke reden dan ook, niet toe in staat dan zijn wij u hierbij graag van dienst. Onze specialist bekijkt graag samen met u wat in uw situatie de beste oplossing is.

Vraag gerust een offerte aan voor uw woningontruiming inclusief of exclusief herstelwerkzaamheden. Dit is kosteloos en verplicht u verder helemaal tot niets!

GRATIS OFFERTE AANVRAGEN

Powered by themekiller.com